Cu toții abia așteptăm să înceapă Campionatul European, unde Anglia, Belgia, Franța, Germania și Italia speră la gloria din finală Pe efortuna.ro te pregătești așa cum trebuie pentru cel mai tare eveniment fotbalistic al anului: ai cote speciale zi de zi în ofertă, precum și promoții originale. Dar, mai întâi, trebuie neapărat să arunci o privire pe cotele disponibile înainte de startul competiției.

Până pe 11 iunie, la Fortuna poți juca o combinație care sigur te va răsplăti din plin: alegi câștigătoarea turneului și golgheterul de la Euro! Ai cote de la 8.00 la 5.000, pentru cele mai nebune combinații! De multe ori, campioana europeană oferă și cel mai bun marcator al competiției, așa că inspirația ta "la dublu" îți poate aduce câștiguri amețitoare, mai ales dacă mizezi pe o surpriză similară celei din 2016, când Portugalia s-a impus în finala contra Franței.

La ediția din Franța, Portugalia a câștigat titlul, dar Antoine Griezmann a fost golgheterul turneului, cu 6 reușite. În 2012, în Polonia și Ucraina, campionul european Fernando Torres (3) a fost la egalitate cu alți cinci jucători, fiind desemnat câștigător datorită faptului că a jucat...cele mai puține minute. Și în 2008 tot un spaniol a ieșit campion european, dar și golgheter - David Villa!

La Fortuna ai zeci de combinații disponibile și nici nu e nevoie ca golgheterul turneului să vină de la echipa campioană! Spre exemplu, pentru combinația "Franța campioană - Romelu Lukaku golgheter" ai cota 50.00 , în timp ce selecția "Spania campioană - Harry Kane golgheter" are cotă 80.00 . Vrei să atingi "suta"? Joacă pe "Italia - Ciro Immobile" sau "Belgia - Robert Lewandowski"!

Verifică aici oferta completă!